Piškotek

Na tem spletnem mestu uporabljemo piškotke. Več o piškotkih lahko preberete v naših pogojih uporabe.

zapri
 
 

 

Kaj vam lahko ponudimo?

V podjetju vam lahko osebno in dinamično načrtovanje vrtov, v sklopu katerega se lahko odločate za različne oblike storitev, ki jih lahko izkoristite posamično ali v povezavi:

  • analiza lokacije in svetovanje (brez izrisov načrtov vrta)
  • grobe skice ureditve. Vključujejo načrtovanje vrta z osnovnim načrtom ureditve vrta s predstavljenimi funkcionalnimi enotami in osnovnimi lastnostmi zasaditev
  • podrobne zasaditvene načrte, načrte osvetlitve, načrte ureditev ribnikov, itd.
  • celovito načrtovanje vrta (načrt celostne ureditve vrta, ki vsebuje grobe skice, načrte zasaditve in dejtale gradbenih elementov)

Vse načrte spremljajo slikovne predstavitve in po potrebi tudi računalniške fotomontaže in/ali prostorske predstavitve, omogočajo kvalitetno predstavo o končnem izgledu zasaditve oz. vrta.

Vsem našim strankam, ki so koristili naše storitve, nudimo neprekinjeno svetovanje glede ureditve vrta, vzgoje rastlin in dela na vrtu.

Dodatne storitve

Navodila za vzdrževanje vrta

Vrtovi so naravne stvaritve, ki potrebujejo ustrezno nego. Ponudimo vam lahko ustrezne oglede s svetovanje oz. delno predelavo izgleda vašega vrta ali po želji navodila za vzdrževanje vrta. Navodila za vzdrževanje vrta vsebujejo podrobne napotke za delo na vrtu po posameznih mesecih, ki vam jih predamo v tiskani in elektronski obliki. Cena storitve se poda ob izrisu zasaditvenega načrta, saj je odvisna od izbire rastlin, ki se jih uporabi za ureditev vrta. V kolikor bi želeli navodila za vrzdrževanje že obstoječe zasaditve, je potrebno pred ponudbo opraviti tudi ogled lokacije.

Načrt vrta po načelih Feng Shui

Glede na želje strank nudimo tudi načrtovanje vrta po načelih Feng Shui. Storitev se obračuna kot pribitek na ceno načrtovanja vrta in se poda že v predračunu.

Spremljanje projekta ureditve vrta

Glede na želje strank se lahko med samim procesom ureditve sestanemo na lokaciji, da preverimo morebitna odstopanje od načrtov. Storitev se računa po urni postavki (vključno s časom potovanja). Število obiskov je vedno dogovorjeno s stranko.